Прогнози за 05.09.2017 г.

Лихтенщайн – Испания
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1 (+5,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
След като победиха Италия, испанците до голяма степен свършиха работата си в групата. Вече е много малко вероятно головата разлика да се окаже ключов фактор за първото място и поради тази причина очакваме гостите да отместят крака си от педала на газта след втория-третия гол. Лихтенщайн не загубиха нито едно домакинство с повече от четири гола разлика (тази загуба бе от Италия), а сега този залог ще излезе и при загуба с пет гола разлика. Испанските футболисти ги чакат много тежки мачове на клубно равнище и няма да искат да хвърлят всички сили срещу Лихтенщайн. Прогноза 1 (+5,5 АХ).

Исландия – Украйна
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Двубоят е с огромен залог в битката за второто място в Група I и очакваме да видим по-предпазлив футбол и от двата отбора, които на първо място няма да искат да загубят този мач. Прогноза Х.

Молдова – Уелс
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Този двубой е абсолютно задължителен за спечелване за полуфиналиста на Европейското първенство, който е все още непобеден в групата, но поради многото си равенства е на трето място към момента. Уелс е много по-силен отбор от Молдова и това се доказва категорично с два факта – първо, разбира се, историческия им успех с полуфинала на ЕВРО 2016, както и с убедителния им и лесен успех над Молдова с 4:0 преди година. Молдовците са последни в групата след два равни и пет загуби и нямат какво да гонят, за разлика от противника си. Прогноза 2.

Ирландия – Сърбия
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
Равенството в този мач ще удовлетвори донякъде и двата отбора – гостите ще запазят първата позиция, а домакините ще дръпнат в битката си с Уелс за втората. Но не само това е причината за нашия залог – двата отбора изгледат изключително равностойни. Освен това, в групата видяхме много равенства до момента – Ирландия имат 3 ремита от 7 двубоя, а Сърбия – 4 от 7, включително и директния им сблъсък на стадион “Райко Митич“ завърши с Х. Прогноза Х.