Футболни прогнози с добра успеваемост

Словакия – Дания
Приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
Изравнени коефициенти дават букмейкърите за този мач, въпреки че Дания в момента ни изглеждат по-качествения отбор и фаворитът за победата. Датчаните изиграха отлично Световно първенство, на което достигнаха до първия кръг на елиминационната фаза, където бяха спряни драматично от бъдещия финалист Хърватия след дузпи. В същото време, последният двубой на словашкият национален отбор е от юни месец, когато бяха победени от Мароко. Виждаме стойност в залозите за знак двойка. Прогноза 2.

Сан Марино U21 – Чехия U21
Квалификация за ЕП до 21 г.
Час – 21:30
Прогноза – Над 3,5 гола
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Доста вероятно е да видим повече от три гола в този мач, като имаме предвид колко много гола допуска младежкият отбор на Сан Марино. Четири от последните пет мача на домакините завършиха с Над 3,5, в това число и двубоят с Чехия от края на миналата година. Мачовете на Чехия също са доста резултатни, като до момента нямат мач с по-малко от два гола, а в повечето от двубоите им видяхме и поне четири попадения. Прогноза Над 3,5 гола.

Кашима Антлърс – Кавазаки Фронтале
Япония Купа на лигата 1/4-финал
Час – 13:00
Прогноза – X
Коефициент – 2.80
Сигурност – 6/10
Кавазаки Фронтале има очевидно предимство в преките двубои с Кашима Антлърс. Последните три такива срещи завършиха с резултати 4:1, 3:1 и 3:0 в тяхна полза. Очакваме шампионът на Япония да вземе аванс още в първия мач и да гледа по-спокойно към реванша. Прогноза 2.

Гамба Осака – Йокохама Маринос
Япония Купа на лигата 1/4-финал
Час – 13:00
Прогноза – 2
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Тази четвъртфинална двойка изглежда доста по-равностойна и има голям шанс двата тима да влязат с равни сили в мача-реванш четири дни по-късно. Статистиката подкрепя тези наши очаквания – 4 от последните 7 директни мача са приключили без да се излъчи победител. Прогноза Х.