Прогнози за футболните срещи от днес

Северна Ирландия – Германия
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1
Сигурност – 3/10
Струва си рискът да се заложи за победа на Северна Ирландия в този мач. Домакините са перфектни в домакинствата си в квалификациите, спечелвайки всичките четири домашни мача, в които отбелязаха 12 гола и не допуснаха нито един. Всъщност, единствените допуснати голове от осминафиналиста от Евро 2016 бяха двата гола в гостуването на Германия. Класата на Германия не подлежи на съмнение, но е напълно възможно немците да подценят този мач, защото дори и при загуба в последния кръг ще им е нужен само равен у дома срещу Азербайджан, за да си осигурят първото място. Прогноза 1.

Черна гора – Дания
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент -3.25
Сигурност – 4/10
Двата отбора са с абсолютно равни показатели до момента – 16 точки и голова разлика 18:7. И двата отбора имат по три победи в последните си три мача. Двубоят е с огромен залог и евентуална загуба ще бъде най-вероятно фатална за който и да е от тях. Затова очакваме двата отбора да подходят максимално предпазливо към този мач и да не успеят да се победят. Прогноза Х.

Армения – Полша
Квалификации за Световно първенство
Час – 19:00
Прогноза – 2 (-0,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Много важен е мачът и за поляците, които са с три точки пред Черна гора и Дания. Този аванс означава, че победата днес ще им гарантира поне второто място, а ако двубоят в Подгорица наистина завърши наравно, успехът на “Дружина Полска“ ще им гарантира и първата позиция. Срещу Армения, която е в серия от три поредни загуби, в които паднаха с по 4:1 и от Черна гора, и от Дания, Полша е абсолютен фаворит и за нас ще може да спечели с разлика, особено сега, когато мотивацията при гостите ще е на върхово ниво. Прогноза 2.

Малта – Литва
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Добър коефициент за литовците, които са една класа по-напред от тима на Малта, който не успя да вземе нито точка от осемте си мача до момента. В първия мач двата отбора завършиха 2:0, сега чакаме нова победа на Литва. Прогноза 2.