Прогнози за 05.10.2018 г.

Торино – Фрозиноне
Италия
Час – 21:30
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Лесна ни изглежда задачата на Торино, които се изправят срещу отбор, който едва в миналия кръг вкара първия си гол, но и това не му помогна да вземе точка и така остава отборът с най-малко спечелени точки от началото на сезона в Калчото. Торино показва стабилна игра с много малко допуснати голове, така че се съмняваме гостите да успеят да вкарат, а също така си мислим, че “Биковете“ ще отбележат поне две попадения. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Брайтън – Уест Хям
Англия
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.80
Сигурност – 6/10
На едно ниво изглеждат отборите на Брайтън и Уест Хям, но ние ще се доверим на гостите, защото получават по-висок коефициент и защото навлязоха в страхотна форма, записвайки в последните три кръга победи над Манчестър Юнайтед и Евертън и правейки равен с Челси. Домакините вече пет поредни мача нямат победа. Това се дължи отчасти и на трудната им програма, но пък и тази на “Чуковете“ не бе никак лека, но те се справиха. Прогноза 2.

Вердер – Волфсбург
Германия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.95
Сигурност – 7/10
Вердер доминира сериозно Волфсбург през последните две-три години – 4 победи и 1 реми в последните пет мача. В последните три кръга, домакините имат две победи, а гостите вече четири поредни кръга нямат победа. Прогноза 1.

Черно море – Верея
България
Час – 20:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Вкарването на голове не е сред най-силните страни и на двата отбора. За Верея това е ясно – те са сред най-слабите тимове в шампионата и през целия сезон нямат повече от един вкаран гола в един мач. Но и фаворитът днес Черно море се представя доста зле в това отношение, като в последните си осем мача само веднъж успя да вкара поне две попадения. Прогноза Под 2,5 гола.