Сигурна футболна прогноза

Монако – Нанси
Франция
Час – 18:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Вторият във временното класиране Монако се изправя срещу 19-ия Нанси. Очевидно разликата в класите е голяма, а и да не забравяме колко добре се представят Монако у дома – 4 победи и 1 равен от 5 мача, включително и победа над ПСЖ. Очакваме Монако да не се затруднят срещу скромния си съперник. Прогноза 1.

Лион – Бастия
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Макар и да допуснаха няколко колебливи резултати, класата на Лион е неоспорима и със сигурност е доста по-сериозна от тази при гостите. Бастия имаха няколко положителни изяви като домакин, но като гости имат 4 загуби от 5 мача. Лион по традиция не изпитва затруднения в домакинствата си на Бастия и не вярваме днес да видим нещо много по-различно. Прогноза 1.

ПСВ – Твенте
Холандия
Час – 20:45
Прогноза – Х
Коефициент – 6.50
Сигурност – 4/10
Ще потърсим изненадващ развой в дербито между ПСВ и Твенте. Изненадващ според букмейкърите, според нас гостите имат много добри шансове да вземат нещо от двубоя. Интересното при ПСВ е, че през този сезон записват по-добри резултати като гост, отколкото като домакин. Тимът успя да вкара едва три гола в петте си домакинства до момента. В същото време, Твенте показват добри игри и имат шест последователни мача без загуба. Прогноза Х.

Адо Ден Хааг – Вилем II
Холандия
Час – 19:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Тук букмейкърите дават известно предимство на домакините, но ние не виждаме много основания за това. Адо Ден Хааг спечелиха само една точка в последните седем кръга. В същото време, гостите влизат в двубоя като победители от последния си мач. Прогноза двоен шанс Х2.