Прогнози за Шампионска Лига

Бенфика – Базел
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Сигурност – 6/10
Този залог ни се струва изгоден, тъй като, на първо място, Базел играят на много по-високо ниво в Шампионската лига от Бенфика, и, на второ място, защото те имат за какво да играят, а Бенфика – не. Швейцарците се нуждаят от победа, за да продължат напред, докато Бенфика е на последно място с нула точки и очевидно няма за какво да играе. Базел разгроми Бенфика с 5:0 в първия мач помежду им и сега имат много големи шансове да победят и да продължат напред. Прогноза 2.

Байерн Мюнхен – ПСЖ
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Байерн Мюнхен трябва да победи с четири гола преднина, за да може да спечели групата. Това едва ли ще се случи, но “Баварците“ все пак ще опитат. А ПСЖ не са отбор, който обича да се защитава. Очакваме интересен и отворен мач, който да произведе много голове. Прогноза Над 2,5 гола.

Селтик – Андерлехт
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
В другата битка от тази група, Селтик и Андерлехт излизат в спор за място в Лига Европа. Всъщност, спорът вече е на 99,99% предрешен. Андерлехт трябва да вкарат четири гола във вратата на “Детелините“, а това за всички е ясно, че няма как да стане. Селтик е по-класният отбор и по-скоро очакваме да спечелят и в този мач, след като го направиха в Белгия с резултат 3:0. Прогноза 1.

Барселона – Спортинг
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 3.30
Сигурност – 5/10
Барселона вече си гарантира спечелването на групата и днес най-вероятно ще излезе с по-слаб състав и без голяма мотивация за победа. За Спортинг мотивацията е голяма, тъй като те все още могат да изпреварят Ювентус и да завършат на второ място. По-конспиративно настроените могат и да предположат, че домакините ще подарят победата на Спортинг с цел да изхвърлят “Старата госпожа“ от надпреварата. Така или иначе, гостите имат добър шанс да не загубят на “Камп Ноу“. Прогноза двоен шанс Х2.