Футболни мачове за деня

Брага – Ещорил
Португалия
Час – 23:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Ещорил се намира в серия от седем поредни поражения, които ги приближиха опасно близо до зоната на изпадащите. Брага са четвърти в класирането и имат огромен шанс отново да представят Португалия в европейските клубни турнири. Домакините правят поредния си силен сезон, а у дома имат осем победи в десет мача. Срещу обезверения Ещорил смятаме, че ще спечелят. Прогноза 1.

Маритимо – Мойренензе
Португалия
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Седмият Маритимо се изправя срещу 15-ия Мойренензе. Домакините имат три победи и три равенства в последните шест кръга, което показва, че се намират в много добро състояние. Мойренензе имат седем загуби от десет мача като гост, а дори и у дома загубиха от Маритимо в началото на сезона. Домакините са фаворит според нас. Прогноза 1.

Фейрензе – Рио Аве
Португалия
Час – 23:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Букмейкърите дават леко предимство на Рио Аве, но ние не смятаме, че домакините ще загубят този двубой. Те се намират в добра форма, като нямат загуба в три поредни мача, а в последните си две домакинства имат две победи. Рио Аве пък имат само един успех в последните пет кръга. Домакините имат силите и качествата да вземат поне една точка на фаворита. Прогноза двоен шанс 1Х.

Гранада – Лас Палмас
Испания
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Гранада са последни в таблицата на испанското първенство със само един спечелен мач след 20 проведени кръга. В последните си пет мача, тимът има едно равенство. Лас Палмас са в златната среда – на 11-то място – а в миналия кръг изиграха много добър мач и победиха Валенсия с 3:1. Победиха и Гранада в началото на кампанията с разгромния резултат 5:1. Разликата в класите ни изглежда достатъчно голяма, за да могат Лас Палмас да спечелят спокойно и като гост. Прогноза 2.