Италия Серия А

Торино – Лацио
Италия
Час – 13:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Торино заварват един отбор, който се намира в ужасна форма. Лацио спечелиха само един от последните си шест двубоя в местното първенство. А Торино не са никак далеч от противника си в класирането. И двата отбора показват много по-добро представяне в домакинските си двубои, така че ще се доверим на домакина. Прогноза 1

Аталанта – Ювентус
Италия
Час – 16:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Ювентус, градският съперник на Торино, спечели всичките си последни 11 двубоя срещу Аталанта. Повечето от тях бяха спечелени с разлика. Аталанта никога не са се представяли на ниво срещу Старата госпожа, а едва ли точно сега ще го направят. Ювентус са в топ форма с 16 победи в последните 17 кръга, докато Аталанта нямат победа в последните 12 кръга. Прогноза 2.

Сасуоло – Милан
Италия
Час – 16:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Милан показват много сериозно съживяване през новата година. Милан имат 8 победи и 3 ремита в последните си 11 двубоя. Това вече дава шанс на Росоненерите да се борят за Топ 3. Противникът им е един солиден отбор, но срещу Милан в такава форма ще е много трудно. Прогноза 2.

Болоня – Карпи
Италия
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Болоня показват никак не лоши игри в последния месец. Само за месец февруари, отборът на домакините успя да спре Фиорентина и Ювентус. Те вече са в горната половина на таблицата. Противникът им е предпоследен в класирането и няма победа в 7 поредни мача. През есента Болоня спечелиха като гост, според нас ще спечелят директния двубой и пред собствена публика. Прогноза 1.