Горещи залози за деня

ПСЖ – Манчестър Сити
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
ПСЖ показаха чудесен футбол в предния етап и дадоха заявка за нещо голямо през този сезон. Манчестър Сити, от друга страна, по традиция се провалят в този турнир. Това е всъщност най-предния етап, до който са достигали. Достигнаха с много късмет, защото им се падна скромния украински Динамо Киев. ПСЖ трябваше да се справят с Челси. В момента парижани изглеждат по-подготвения отбор. Прогноза 1.

Тренчин – Ружомберок
Купа на Словакия
Час – 18:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Тренчин е големият фаворит в този мач. По традиция се представят много успешно срещу днешния си противник. Ружомберок имат само една победа в последните 15 директни мача между двата тима. Тренчин е в страхотна форма и смятаме, че победата в този полуфинален сблъсък ще отиде при тях. Прогноза 1.

Копенхаген – Брьондби
Купа на Дания
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Копенхаген се утвърдиха като най-силния датски отбор в момента. Те са убедителен лидер в първенството, докато Брьондби, които преди година бяха в тази роля, сега изостават с доста. Копенхаген е по-класният отбор, ще бъдат домакин и определено влизат в ролята на фаворити. Прогноза 1.

Зависца – Легия Варшава
Купа на Полша
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Още един полуфинален сблъсък от национална купа. Това е мач-реванш между двата отбора, като първият сблъсък завърши с победа 4:0 в полза на Легия. Това е напълно нормално с оглед на факта, че домакините играят във втория ешалон и дори и там не се представят особено успешно. Изходът от полуфиналната двойка вече е решен, но това не означава, че Легия ще си позволят да загубят срещу толкова слаб отбор. Очакваме да спечелят и втория мач, дори и да не пуснат най-силните си играчи. Прогноза 2.