Изборът от мачове за петък

Славен – Динамо Загреб
Хърватия
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Лидерът в класирането Динамо има смазващо предимство в мачовете си срещу Славен. В последните 26 мача между двата отбора, Динамо имат 23 победи, а на три пъти са завършвали наравно. Ще се доверим на най-добрият отбор в Хърватия в този мач между два отбора, които не се борят за нищо. Прогноза 2.

Генк – Зулте Варегем
Белгия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Генк имат три победи в последните пет кръга. Една от тях е именно срещу Зулте Варегем и то като гост. Зулте Варегем в същото време успяха да спечелят само една точка в последните пет кръга. Не вярваме днес да спечелят нова точка или точка. И да спечелят, и да не спечелят, гостите със сигурност ще останат на последното шесто място в шампионската група на белгийското първенство. Прогноза 1.

Бари – Каляри
Италия Серия Б
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.55
Сигурност – 5/10
Домакините набраха инерция в последните месеци и така влязоха в серия от девет поредни мача без поражение. Така те се изкачиха до петото място в класирането и с евентуалната победа днес ще си гарантират място в плейофите за влизане в Серия А. Каляри до голяма степен може да се каже, че са вече в Серия А, което доведе до сериозен спад във формата им. Каляри имат 8 точки аванс пред следващия отбор в класирането три кръга преди края и само чудо може да ги измести от второто място, даващо право на директна промоция. Те знаят, че на практика вече са в Серия А и това доведе до само една победа в последните шест кръга. Очакваме и днес да се провалят срещу далеч по-мотивирания отбор на Бари.

Инвърнес – Дънди Юнайтед
Шотландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Инвърнес приемат най-слабият отбор в първенството през тази година. Дънди вече са бетон на последното място няколко кръга преди края. Те загубиха последните си четири мача, с което убиха и теоретичните са шансове да се спасят. Инвърнес отдавна не играе за нищо, но това не пречи на отбора да се представя много силно. Инвърнес спечелиха последните си два мача с резултати 4:1 и 3:1. Прогноза 1.