Професионални прогнози за Bet365

Нанси – Монако
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент на Бет365 – 1.50
Сигурност – 9/10
Монако имаха късмета ПСЖ да се провали в миналия кръг и сега ще бъде голямо фиаско, ако им върнат услугата и загубят точки от предпоследния Нанси. Тимът играе невероятен футбол през тази година, като в първенството има само победи от декември месец насам и вече има три точки аванс пред ПСЖ и мач по-малко. Вярно е, че програмата им е доста натоварена в този момент от първенството, но въпреки това ние от prognozi365 смятаме, че няма да имат проблеми срещу Нанси. Прогноза 2.

Лориен – Анже
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Лориен се намира в много добра форма и, след като спечели 4 от последните си 6 мача, вече се превърна от отбор почти сигурен изпадащ в отбор, който е над зоната на изпадащите. Въпреки това, домакините все още не са си гарантирали оставането, така че ще бъдат пределно мотивирани. Анже имат малко повече точки и може да се каже, че на практика са сигурни участници в Лига 1 и през следващия сезон. Те записаха пет загуби в последните пет кръга и ни се струва, че ще загубят и от по-мотивирания Лориен. Прогноза 1.

Лил – Мец
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Лил загатнаха за класата си в последните два кръга, където спечелиха с по 2:0 срещу Гингам и Монпелие. Мец нямат успех като гост през календарната година и едва ли днес ще се представят кой знае колко по-добре. Прогноза 1.

ПСЖ – Бастия
Франция
Час – 18:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Въпреки провала срещу Ница в миналия кръг, ПСЖ са длъжни да не се отказват и да се молят да стане чудо и Монако да изпусне изглеждащата в кърпа вързана титла. Така или иначе, тимът няма много за какво друго да се бори, така че трябва да опита. ПСЖ спечели последните си пет мача срещу Бастия, в нито един не допусна гол, а в последния спечели със 7:0. Смятаме, че и днес ще победят убедително. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.