Международни приятелски мачове

Дания – Германия
Международен приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Дания не се представят убедително през този квалификационен цикъл и вече изостават на 6 точки от лидера, въпреки че са в една от най-лесните групи. Тимът има само една победа в последните си пет двубоя. Полуфиналистът от последното Европейско първенство Германия пък е безпогрешен до момента и в квалификациите за Световното има пет победи от пет мача и голова разлика 20:1. Като цяло, Германия е много по-силен отбор от Дания и ще е напълно логично да спечели този приятелски мач. Прогноза 2.

Украйна – Малта
Международен приятелски мач
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-2 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Очакваме Украйна да се разиграят и да зарадват феновете си с една убедителна победа срещу неубедителния отбор на Малта. Гостите имат 16 поредни мача без победа, а сега са в серия от шест поредни загуби. Украйна е добър отбор с добри играчи, които превъзхождат по класа многократно тези на Малта. Прогноза 1 с хендикап -2 гола.

Израел – Молдова
Международен приятелски мач
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Израел имат много боеспособен състав в момента, като доказателство за това са трите им победи от пет мача в квалификационната група за Световното. Тимът бе надделян единствено от грандовете Испания и Италия. Молдова имат само една точка от началото на квалификациите. Отборът на Израел превъзхожда този на Молдова. Прогноза 1.