Футболни прогнози от специалисти

Чехия – Нигерия
Приятелски мач
Час – 16:00
Прогноза – 1Х
Топ Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Слабичко се представят нигерийците в последните си контроли, което е повод за притеснение не само за предстоящото Световно първенство, а и за днешния им мач срещу Чехия. “Супер орлите“ допуснаха загуби от Сърбия и Англия, а дори не успяха да победят и Конго. Чехия със сигурност не се радва на най-талантливото си поколение, но все пак европейците са напълно способни поне да не загубят срещу този тим на Нигерия. Прогноза двоен шанс 1Х.

Беларус – Унгария
Приятелски мач
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Мач, в който и на двата отбора се дават близки вероятности за победа, и също така два отбора, които по принцип правят нискорезултатни мачове, а същевременно коефициентът за реми в срещата е сравнително висок – идеалната комбинация за залог Х.

Норвегия – Панама
Приятелски мач
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
В последното гостуване на Панама срещу европейски отбор, резултатът бе катастрофален – 0:6 срещу Швейцария. Преди това паднаха и в гостуване на Дания. Да, Панама ще бъде на Световното първенство, но това ще бъде може би най-слабият отбор там, като съставът на гостите се оценява колкото на някои български клубни отбори и дори не става въпрос за Лудогорец. Панама се измъкнаха от Зона КОНКАКАФ, но са далеч от нивото на европейския футбол. Прогноза 1.

Белгия – Египет
Приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Египет без Салах не представлява никаква заплаха за отбор от нивото на Белгия, където всеки един от играчите, дори и резервите, струва почти толкова, колкото целия състав на “Фараоните“. Смятаме, че “Червените дяволи“ ще запишат една лесно спечелена победа преди Световното. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.