Прогнози за 06.06.2020 г.

България | Първа Лига
Дунав Русе - Арда Кърджали
5:00 pm
През седмицата Арда Кърджали разтрогна с цели 9 играча, част от тях титуляри, в следствие на финансовата криза от коронавируса. Кризата не се отразява никак добре и на Дунав Русе. Те също го закъсаха и играчите им не са получавали заплати последните месеци, но за разлика от гостите русенлии запазиха футболистите си и ще бъдат в пълен състав. Това очакваме да бъде ключовото нещо в този мач. Прогноза двоен шанс 1Х.

Прогноза

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%
България | Първа Лига
Ботев Пловдив - Ботев Враца
6:45 pm
Трима важни футболисти ще пропуснат мача за Ботев Враца, включително и топ голмайсторът Исмаил Иса. Тук причината е тривиална - контузии и наказания. Но и без тези проблеми Ботев Враца не могат да бъдат фаворит на Коматево. Разликата в класите е изцяло в полза на пловдивския Ботев. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
България | Първа Лига
Витоша Бистрица - ЦСКА София
9:00 pm
Витоша Бистрица са на дъното на класирането, но рядко биват разгромявани с много големи резултати. Тук залагаме да не загубят с повече от два гола, а те имат само 1 такава загуба в последните си 13 мача. Едва ли ще бъде тежка загубата им и от ЦСКА, още повече като имаме предвид, че това са мачове след дълга почивка и много малко време за подготовка. Прогноза 1 с азиатски хендикап +2,5 гола.

Прогноза

1 (+2,5 АХ)

Коефициент

1.80

Сигурност: 70%
Португалия | Примейра Лига
Боавища - Морейренсе
11:15 pm
Интересно е да видим как се е отразила паузата на тези два равностойни отбора. Тук нямаме сериозна разлика в класите, но има няколко важни факта - Боавища разполагат с домакинско предимство, Морейренсе имат само 1 успех като гост за цялата кампания, а миналия сезон Боавища спечели домакинския директен мач с 3:1. Прогноза 1 Равен Няма Залог.

Прогноза

1 ДНБ

Коефициент

1.65

Сигурност: 80%