Evrofutbol прогнози

Португалия – Уелс
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – Уелс да продължи
Коефициент – 2.50
Сигурност – 5/10
Късметът на Португалия не може да продължава вечно. Португалците все още нямат победа на това европейско първенство в редовното време и въпреки това намират начин да продължат напред. Уелс спечелиха в редовното време четири от петте си мача до момента. Британците продължават да доказват, че не са случаен отбор, а последният им мач срещу Белгия разсея и последните съмнения по въпроса. Уелс играят по-добре на това Европейско и очакваме да продължат напред. Прогноза Уелс да продължи.

Инфонет – Хартс
Квалификации за Лига Европа
Час – 18:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Традиционно силният шотландски отбор Хартс трябва да довърши започнато през миналата седмица в сблъсъка им срещу естонския Инфонет Талин. Хартс спечелиха у дома с 2:1, но при този резултат няма място за отпускане и “Сърцата” трябва да покажат, че са по-добрият отбор. А те са по-добрият отбор. Прогноза 2.

Линкълн Ред – Флора Талин
Квалификации за Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Другият естонски евробоец в днешната вечер, Флора Талин, има далеч по-леката задача. Противникът им от Гибралтар се представи достойно в Естония в среща, която все пак бе спечелена от Флора. Залагаме за нова тяхна победа тази вечер в Гибралтар. Прогноза 2.