Прогнози за 06.07.2018 г.

Уругвай – Франция
Световно първенство
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Франция продължава да се движи убедително на Световното първенство, не бе надиграна в нито един от досегашните си мачове и днес излиза като фаворит срещу отбора на Уругвай, който вероятно ще бъде без една от големите си звезди – Единсон Кавани. Уругвайците са стабилен отбор, който се справя отлично срещу отборите на тяхното и по-ниско ниво, но рядко успява да се противопостави успешно на по-силни тимове, какъвто определено е Франция. Прогноза 2.

Бразилия – Белгия
Световно първенство
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Бразилия също категорично достигна до тази фаза на надпреварата и според нас ще бъде по-добрият отбор на терена и днес, оформяйки мечтания полуфинал Франция – Бразилия. Белгийците имат име на отбор, който е съставен от силни индивидуалности, който обаче не успява да ги окомплектова в едно цяло, и това се доказа ясно от последния им мач, когато бяха на път да отпаднат от аутсайдера в елиминациите Япония. Определено не виждаме “Червените дяволи“ като полуфиналист с оглед на показаното от тях до този момент на турнира. Прогноза 1.

Сейнт Патрик – Дъндалк
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Отбор в серия от 10 поредни победи ще бъде гост на отбор в серия от 6 поредни загуби. Формата на домакините рязко спадна след преполовявавено на първенството и към момента не изглеждат като отбор, който може да се съревновава с лидера. Прогноза 2.

Уотърфорд – Бохемиън
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Третият в класирането Уотърфорд вече два пъти през сезона победи Бохемиън, и двата пъти с по 1:0. Те се справиха дори и като гост, въпреки че са доста по-силни у дома, където през кампанията имат 9 победи от 11 мача. Бохемиън е на седмо място в класирането, но с почти два пъти по-малко точки от противника (24 срещу 43). Всичко в този мач води към победа за Уотърфорд. Прогноза 1.