Предстоящи мачове

Сейняоен – КуПС Куопио
Финландия
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Домакините спечелиха последните си два мача пред собствена публика с резултати 1:0 и 5:0. В момента са в серия от 6 победи в последните си 7 мача у дома. КуПС успяха да вземат само една точка от последните си два мача и, като имаме предвид лошия им баланс в гостуванията си на противника и силната домакинска форма на Сейняоен, очакваме да загубят. Прогноза 1.

ПС Кеми – ПК-35
Финландия
Час – 14:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
ПС Кеми са в златната среда на класирането и може да се каже, че правят добър сезон. Макар в последните седмици малко да намалиха темпото, срещу последния в класирането ПК-35 Вантаа, който има 1 точка за последните 5 кръга, не би трябвало да има проблеми. Прогноза 1.

ФК Уфа – Зенит
Русия
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Носителят на Купата на Русия за миналия сезон и един от най-силните отбори в страната се изправя срещу тим, който едва се спаси от изпадане. Няма съмнение колко е голяма разликата в класите. Макар Зенит да останаха без Хълк, те продължават да са изключително мощен отбор, който няма да има затруднения в днешния мач, ако покаже какво може. Прогноза 2.

Арсенал Тула – Рубин Казан
Русия
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Рубин гостува на новака в елита Арсенал Тула. Рубин е още един доказан руски отбор, но все пак новаците винаги имат силна мотивация в първия си домакински мач в елита и затова залогът може да се определи като малко рисков. Все пак, не смятаме, че опитните футболисти на Рубин ще се стреснат от атмосферата в Тула, а по-високата им класа е безспорна, така че смятаме залогът при този коефициент за добра опция в днешния ден. Прогноза 2.