Прогнози за 06.08.2018 г.

Славия – Витоша Бистрица
България
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Славия показва отлично ниво от началото на годината, като се представя много добре и в Първа лига, и в Лига Европа. Младите футболисти на “Белите“ под ръководството на Златомир Загорчич си вършат прекрасно работата и показват завидна форма, с която би трябвало да победят един от най-големите аутсайдери Витоша Бистрица. Прогноза 1.

Хъл Сити – Астън Вила
Англия Чемпиъншип
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 9/10
Здрав и равностоен сблъсък се очертава в дербито между Хъл Сити и Астън Вила, за което сочат и изравнените коефициенти при букмейкърите. В нито един от двата мача през миналия сезон отборите не успяха да се победят и това е нашата прогноза за днешния им сблъсък. Прогноза Х.

Елфсборг – Йостерсундс
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Ще заложим за Йостерсундс заради по-добрата форма на този отбор. Той е с 6 победи и 1 равен в последните 7 кръга, като в миналия кръг победи именно Елфсборг на своя стадион. Тази загуба бе втора поредна за Елфсборг и така вече имат почти два пъти по-малко точки от съперника си. Загубата е също така и тяхна втора поредна от отбора на Йостерсундс. Прогноза 2.

Уфа – Анжи
Русия
Час – 17:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
На четири поредни домакински победи срещу Анжи се радва отбора на Уфа. Анжи не е този пълен със звезди отбор от преди няколко години и сегашният статут на тима е на такъв, който се бори за оцеляването си. Уфа пък е със статут на отбор, който през този сезон представя Русия в Лига Европа, така че не са и изненадващи поредните победи на домакините. Прогноза 1.