Прогнози за 06.08.2019 г.

ПАОК – Аякс
3-ти предварителен кръг Шампионска Лига
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Трудно е да се повярва, че след изумителното представяне в Шампионска Лига през миналия сезон и докосването на финала, сега два месеца по-късно същият тим ще се провали още в първия мач на квалификациите. Е, няма да бъде същият тим, тъй като две от звездите си тръгнаха – Де Лихт отиде в Ювентус, а Де Йонг в Барселона – но всички останали важни играчи останаха в отбора. “Евреите“ играха на същия етап с ПАОК преди три години, когато успяха да ги победят в Гърция. Смятаме, че ще постигнат същото и сега, когато са много по-силни в сравнение с преди три години. Прогноза 2.

Апоел Никозия – Карабах
3-ти предварителен кръг Шампионска Лига
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Карабах не постигна победи и в двете си европейски гостувания до момента срещу Дъндалк и Партизани, но благодарение на домакинските си победи продължаваше напред. Както е трудно за другите отбори да гостуват в далечен Азербайджан, така и за този тим не е лесно да гостува в Европа, а днес ги чака тежко гостуване на най-силния кипърски отбор, който във втория кръг спечели две победи. Прогноза 1.

Динамо Загреб – Ференцварош
3-ти предварителен кръг Шампионска Лига
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Динамо Загреб е без грешка през този сезон, спечелвайки 6 победи и допускайки първия си гол едва при домакинската победа с 3:1 над Риека в петък за местното първенство. Смятаме, че Ференцварош няма да се справи в този мач. Те се възползваха от слабата игра на Лудогорец и от добрия жребий в лицето на Валета, но сега срещат силен съперник в топ форма. Прогноза 1.

Цървена Звезда – Копенхаген
3-ти предварителен кръг Шампионска Лига
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
Тук ще потърсим реми, защото Цървена Звезда не успя да покаже нужната доминация над Судува и ХИК Хелзинки и като цяло не са ни високи оценките за тяхната игра през този сезон. Копенхаген играе много солидно, спечелвайки 6 от 6 мача от старта на кампанията, така че очакваме да преодолеят домакинското предимство на “Звездашите“ и да спечелят добър турнирен резултат. Прогноза Х.