Квалификациите за Русия 2018

България – Люксембург
Квалификации за СП
Днес – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Evrofutbol.bg – 1.50
Сигурност – 9/10
Ще бъдем оптимисти за началото на българския национален отбор. Противник на нашите е Люксембург, който загуби последните си пет мача с поне два гола разлика. Повечето от тези мачове не са срещу отбори, които са кой знае колко по-силни от нашите – Латвия, Нигерия и Албания. Подобна беше ситуацията и в квалификационната им група за Европейското, където накрая имаха 7 загуби с хендикап в последните си 8 мача. България има всички шансове да победи с разлика. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Швеция – Холандия
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
От твърде много време холандците нямат официален мач, което очакваме да не им позволи да победят. В последната си контрола, „Лалетата“ паднаха у дома от Гърция. Швеция участва на Европейското, на което се представи достойно, но отпадна в доста силна група. Като домакини шансовете на Швеция не изглеждат никак лоши дори и за победа, но нашата прогноза е двоен шанс 1Х.

Беларус – Франция
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Това е другият мач от нашата група. Вицешампионите от Европейското знаят много добре в колко тежка група се намират и поради тази причина сме сигурни, че няма да се отпуснат нито за минута срещу беларуския състав. Двата тима бяха в една група и за предното Световно първенство, когато „Петлите“ се поздравиха с две победи. Много е вероятно две победи да запишат и в този цикъл. Прогноза 2.

Андора – Латвия
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1Х
Коефициент – 3.75
Сигурност – 4/10
Можем да заложим на изненадата в този мач. Гостите се определят от букмейкърите за прекалено големи фаворити като за отбор, който не записа нито една победа в квалификациите за ЕП. Домакините имат добри шансове да не загубят тази вечер. Прогноза двоен шанс 1Х.