Еврофутбол Прогнози

Словения – България
Лига на нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Отборът на Словения разполага с играчи, които играят в по-големи отбори от българските играчи, отборът на Словения се представя по-добре през последните години и отборът на Словения е домакин. За съжаление, не можем да дадем големи шансове на родния национален отбор. Прогноза 1.

Германия – Франция
Лига на нациите
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.80
Сигурност – 6/10
Повече от отличен коефициент за световния шампион Франция, който всички видяхме, че се намира в доста по-добро състояние по време на Световното първенство, когато Бундестимът трябваше да си събира багажа още след груповата фаза. Освен това, “Петлите“ победиха Германия в последния официален мач, който бе полуфинала на Европейското през 2016 г. Прогноза 2.

Норвегия – Кипър
Лига на нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В другия мач от нашата група днес, намиращият се в серия от четири поредни победи тим на Норвегия приема като домакин загубилия шест от последните си седем мача отбор на Кипър. В последната си контрола, Кипър бяха разбити като гости с 3:0 от Йордания, което затвърди впечатленията, че островитяните не могат изобщо да играят като гости. Прогноза 1.

Гибралтар – Македония
Лига на нациите
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-2,5 АХ)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Голяма вероятност виждаме нямащата загуба в седем поредни мача Македония да се справи с поне три гола разлика в гостуването си на Гибралтар. Гибралтар загуби всеки един от десетте си мача в квалификациите за Световното, като само срещу един отбор успяха да загубят с по-малко от три гола разлика и това е Кипър. Прогноза 2.