Квалификации за Световното първенство 2018

Ирландия – Грузия
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Националната гарнитура на Ирландия израсна много през последните години, а днес им предстои много важен мач в битката за Световното първенство в Русия. Ирландците стартираха с равен като гост на Сърбия, което може да се определи като положителен резултат, но днес нямат друг избор, освен да победят. Грузия е един скромен отбор, който понякога прави добри игри у дома, но като гост не се представя никак добре. Двата тима бяха в една група в квалификациите за Евро 2012, когато Ирландия спечелиха и двата мача. Прогноза 1.

Италия – Испания
Кваллификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Супердербито на този кръг в квалификациите ще гледаме тази вечер. Италия и Испания се изправят в мач-реплика на осминафиналите на Европейското първенство, когато италианците направиха впечатляващо представяне и спечелиха с 2:0. Без съмнение ще гледаме много кървав сблъсък, защото първото място е много важно в квалификациите за Световни първенства. Италия едва ли ще успеят да покажат перфектната игра от осминафинала на Европейското, но пък очакваме силите да им стигнат за реми. Прогноза Х.

Лихтенщайн – Албания
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Албания започнаха кампанията по много добър начин с победа у дома срещу Македония. За Лихтенщайн не може да се каже същото. Тимът записа загуба с 8:0 от Испания, което е петата им поредна загуба с два или повече гола разлика в официални двубои. Албания е достатъчно солиден отбор, за да нанесе шестата. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Косово – Хърватия
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Със сигурност домакините ще направят атмосферата в Косово повече от гореща в първия официален мач у дома в историята на тази страна. Класата обаче е нещо, което няма как да бъде пренебрегнато. А тук разликата в класите е фрапираща. Националната гарнитура на хърватите е една от най-силните в света. Те се целят само към първото място в групата, а то минава през задължителна победа днес. Прогноза 2.