Футболни прогнози за днешните международни срещи

Австрия – Сърбия
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Този мач е доста по-важен за сърбите, отколкото за австрийците. Гостите са първи в таблицата и при победа в днешния мач ще си гарантират първото място и визата за Русия. Сърбите направиха силни квалификации (за разлика от тези за европейското първенство) и доказаха, че имат място на Мондиала. Те имат 5 победи и 3 равни от 8 мача. Австрийците успяха да спечелят само две срещи и нямат никакъв шанс да се доберат поне до второто място. Гостите играят по-добре, а и ще бъдат далеч по-надъхани тази вечер. Прогноза 2.

Грузия – Уелс
Квалификации за Световно първенство
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Не по-малко важен е мачът за отбора на Уелс, който е втори в същата група. Бейл и компания са само точка пред третия Ирландия, така че ще направят всичко възможно да не загубят точки днес и да влязат с предимство в мача си срещу ирландците от последния кръг. Гостите не загубиха нито един двубой в тези квалификации. Те направиха твърде много равенства, но победите в последните два кръга сега ги правят фаворити за втората позиция. Грузия пък не успя да спечели нито един от мачовете си и очевидно няма да участва на Световното. Полуфиналиста от Евро 2016 Уелс е фаворитът ни за тази среща. Прогноза 2.

Турция – Исландия
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
В тази директна битка за участие на Мондиала очакваме домакинското предимство да даде превес на Турция. И двата отбора се представят изключително силно у дома – Турция има три победи и един равен, а Исландия може да се похвали с четири победи от четири мача. Като гост обаче нещата не стоят по същия начин, като исландците имат победа, равен и две загуби далеч от дома. Добре известна е помощта, която дава турската публика във важните срещи, а тази ще бъде наистина важна. Прогноза 1.

Косово – Украйна
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Украйна е на четвърто място в същата група, но разликата с първия е само две точки, така че шансовете на гостите са повече от реални, стига да победят днес. Техен противник е големият аутсайдер Косово, който има седем поредни загуби. Разликата в челото е малка не само по отношение на точките, но по отношение и на головата разлика, така че украинците определено ще се постараят да спечелят с колкото се може повече, за да са с едни гърди напред, ако накрая определящият фактор за първата или втората позиция се окаже головата разлика. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.