Футболни прогнози за 06.11.2017 г.

Септември – Пирин
България
Час – 17:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Септември записаха миналия уикенд третата си поредна победа и сега тимът има отличен шанс да запише четвърти успех срещу слабо представящият се отбор на Пирин. Благоевградчани вече шест мача нямат победа, а в тях вкараха общо два гола. Очакваме добрата форма на домакините и придобитото самочувствие от успешната серия в последно време да им помогнат да вземат трите точки в този мач. Прогноза 1.

Нюрнберг – Инголщад
Германия 2
Час – 21:30
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Сериозна резултатност се забелязва в мачовете и на двата отбора в последния месец. Домакините записаха седем оувъра в последните си осем мача, а в последните девет двубоя на гостите видяхме осем мача с три или повече попадения. Тази статистика ни говори, че вероятността за още един мач с много попадения в днешния ден е достатъчно висока за поставяне на залог. Прогноза Над 2,5 гола.

Перуджа – Авелино
Италия 2
Час – 21:30
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.75
Сигурност – 7/10
Същият залог ще потърсим и за този мач между Перуджа и Авелино. Макар по принцип да битува мнението, че италианската Серия Б не е особено резултатна, резултатите на тези два отбора показват друго. Авелино, който е един от отборите в дивизията с най-голови мачове, има 9 мача с над 2,5 гола в 12 кръга. Перуджа има също само 3 двубоя с Под 2,5 гола до момента на първенството, като нито един от тях не беше в последните пет кръга. Три от последните четири директни срещи бяха с три или над три гола, като това очакваме и от тази среща. Прогноза Над 2,5 гола.

Хуеска – Сарагоса
Испания 2
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
Равенствата са най-често срещания изход от срещите и на Хуеска, и на Сарагоса през този сезон. Домакините имат 5 ремита от 12 срещи, а гостите – 6 равенства за същия брой мачове. Като имаме предвид близките им позиции в класирането, предполагащи равностоен сблъсък, и двете равенства в последните четири директни двубоя, залогът си заслужава. Прогноза Х.