Футболни прогнози с добра успеваемост

ЦСКА-София – Лудогорец
България
Час – 17:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
В дербито на кръга в Първа Лига, ЦСКА-София влизат разочаровани след поражението от Славия през уикенда, което ги постави в доста неизгодна позиция в борбата за титлата. Лудогорец от своя страна започна да се представя все по-успешно в българското първенство и вече шампионите са в поредица от 11 поредни триумфа. Доста сериозна серия, която няма как да не респектира домакините, които ще бъдат допълнително притеснени от факта, че евентуална загуба ще означава минимизиране на шансовете им за титла. Прогноза 2.

Витоша Бистрица – Верея
България
Час – 12:30
Прогноза – 2
Коефициент – 7.00
Сигурност – 3/10
Въпреки че Витоша Бистрица през този сезон се представя по-добре от миналия и въпреки че Верея е последен в класирането с актив от 5 точки, все пак смятаме, че шансовете на гостите са прекалено намалени от букмейкърите. В миналия кръг, те успяха да вземат равенство на Локомотив Пловдив и защо не сега да запишат и първата си победа срещу отбор, който е далеч от страшилище в българския елит. Шансовете си заслужават, а по-предпазливите могат да изпробват и залог за двоен шанс. Прогноза 2.

Дунав Русе – Славия
България
Час – 15:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
За разлика от ЦСКА-София, Славия са на седмото небе след мача в неделя на “Васил Левски“ и очакваме да вземат още една победа срещу Дунав, които в последните три кръга нито взеха точки, нито вкараха гол. Същото важи и за последните три мача на Дунав срещу Славия – нито една точка и нито един гол за русенлии. Прогноза 2.

Дженоа – Виртус Ентела
Купа на Италия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Всички фенове на италианския футбол добре познават Дженоа, а за Виртус Ентела можем да кажем, че е отбор от Серия Ц, който няма победа в три поредни кръга и който едва ли ще може да затрудни “Грифоните“. Прогноза 1.