Прогнози за 07.02.2020 г.

Айнтрахт Франкфурт – Аугсбург
Германия
Час – 21:30
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Айнтрахт и Аугсбург имат по съответно 32 и 33 гола след 20 кръга, което е повече от всички останали тимове извън първата четворка. Топ отборите от първата четворка обаче имат по 23-28 допуснати гола, докато тези два тима са инкасирали съответно 31 и 39. Интересното е, че Аугсбург са едновременно в топ 5 по най-много вкарани и по най-много допуснати попадения. Като имаме предвид и че последните 6 директни мача са с Над 2,5 гола, залогът ни става кристално ясен. Прогноза Над 2,5 гола.

Рома – Болоня
Италия
Час – 21:45
Прогноза – Гол/Гол
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Защитата на Рома, а и целият отбор, не са в най-доброто си състояние. Тимът записа 1 равен и 2 загуби в последните 3 мача, в които инкасира общо 8 гола. В 7 поредни мача в Серия А “Вълците“ са допускали гол. По един гол допуснаха и в последните 2 мача срещу Болоня, въпреки че и двата бяха спечелени с 2:1. Гостите са в добра форма с 2 поредни победи. Те завършиха само 1 мач със суха мрежа в последните 15 кръга в Калчото. Прогноза Двата отбора да отбележат – Да.

Анже – Лил
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 2 ДНБ
Коефициент – 1.95
Сигурност – 7/10
Лил показаха добър футбол в последните 2 кръга и спечелиха заслужено. Въпреки слабостите си в някои части на сезона, те се определят от много фенове като вторият най-добър отбор във Франция в момента. Затова и не считаме този отбор за аутсайдер срещу Анже. Домакините паднаха в последните си 2 игри, а сега ще бъдат разсеяни и от скандала, който разтърси френския футбол – президентът на отбора бе обвинен в сексуално насилие от няколко жени. Като отчетем слабата им форма и проблемите извън терена на отбора, на Анже ще им е трудно срещу Лил. Прогноза 2 Равен Няма Залог.

Алавес – Ейбар
Испания
Час – 22:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Мач, от който не могат да се очакват много голове. Равностойни отбори, няколко точки над зоната на изпадащите, които не се нуждаят отчаяно от точки, но и знаят, че с няколко загуби могат да влязат в тази зона. Заради това очакваме да предпочетат по-дефанзивна игра, която по принцип е присъща и за Алавес, и за Ейбар. Прогноза Под 2,5 гола.