Прогнози за 07.03.2020 г.

Ница – Монако
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Отборът на Ница обикновено използва домакинския фактор много добре. Макар и сега да е в период на непостоянност, той все още има шанс да се пребори за европейските лиги. Домакините все още са без най-добрия си халф Вилан Сиприен, който е контузен от 6 кръга насам. Монако също ще бъде без основен играч – нападателят Желсон Мартинс. “Монегаските“ не успяват да създадат кой знае какво, когато играят далеч от дома. Тимът направи две поредни равенства и вече изостава на доста точки от Шампионска Лига. Очакваме добър резултат за домакините. Прогноза двоен шанс 1Х.

Дижон – Тулуза
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Тулуза играе наистина ужасно през този сезон. Тимът със сигурност ще остане на последно място и ще каже сбогом на Лига 1. Те имат добри играчи като Градел и Досеви, но това няма значение, когато играчите не могат да си повярват. Дижон се бори за оцеляването си и ще разчита на своя терен, за да го постигнат. Те вече победиха ПСЖ и Лил у дома. Домакините знаят, че това е ключов и направо задължителен мач. Най-добрият им атакуващ играч е контузен, заради което и коефициентът е по-висок от очакваното, но въпреки това не вярваме, че трагичният Тулуза ще може да ги спре. Прогноза 1.

Мец – Ним
Франция
Час – 22:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Ним загуби от Рен и Марсилия в последните 2 кръга, но това не ни притеснява, защото все пак става въпрос за отборите на второ и трето място в класирането. Преди тези тежки съперници гостите бяха спечелили в 4 поредни кръга. Мец не успява да се възползва от домакинския фактор и има почти еднакъв брой спечелени точки у дома и като гост. Тимът е с 1 победа в последните 5 кръга и то тя бе спечелена в гостуване. Прогноза двоен шанс Х2.

Реймс – Брест
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Реймс изпреварва Брест в класирането. В моментната им форма няма голяма разлика (малката разлика е в полза на домакините все пак), така че просто ще заложим за отборът, който ще има комфорта на своя терен. Прогноза 1.