Прогнози за 07.04.2017 г.

Лил – Ница
Франция
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Третия във временното класиране Ница продължава да се показва като много неприятен противник. Ница е единственият отбор във Франция и един от много малкото в Европа, които имат само две загуби от началото на сезона. Днес пък могат да станат 10 поредни мача между Лил и Ница, в които днешният гост няма загуба. Лил е далеч от златните си години и сега е на незавидната 13-а позиция. Те се представят много слабо в домакинствата си, като има само един отбор във Франция с по-малко спечелени точки в домакинските си срещи. Прогноза двоен шанс Х2.

Айнтрахт Франкфурт – Вердер
Германия
Час – 21:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
И в този сблъсък не вярваме, че гостуващия отбор ще падне. Двата отбора са на два напълно противоположни полюса. Айнтрахт се намира в ужасна криза и има всичко на всичко две спечелени точки в последните осем кръга. Вердер пък в момента играят най-добрия си футбол от началото на кампанията и имат шест победи и един равен в последните си седем двубоя. Това ни кара да вярваме, че отборът от Бремен няма да допусне поражение. Прогноза двоен шанс Х2.

Корк Сити – Дери Сити
Ирландия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
В ирландското дерби между Корк Сити и Дери Сити, виждаме предимство за домакините. Те са безапелационни от началото на сезона и след седем победи от седем мача и голова разлика 18:4 заемат заслужено лидерската позиция. Дери Сити към момента имат четири победи и една загуба. Те загубиха в последния кръг от Брей Уондърърс у дома, което показва, че отборът не играе на топ ниво към момента. Допълнителен фактор е, че Корк имат предимство в преките двубои през последните години. Те имат осем победи срещу само две за Дери Сити. Прогноза 1.

Телстар – Аякс Младежи
Холандия 2
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Младежкият отбор на Аякс, който се състезава във второто ниво на холандския футбол, заема втората позиция във временната таблица. Противникът Телстар е 16-ти в класирането, няма нито една победа в последните си пет мача и изглежда като отбор, който ще загуби тази вечер. Прогноза 2.