Прогнози 07.04.2019 г.

Хетафе – Атлетик Билбао
Испания
Час – 15:00
Прогноза – 2
Коефициент – 3.50
Сигурност – 5/10
Трета поредна победа записаха Атлетик Билбао в предния кръг, докато Хетафе направи третия си пореден мач без победа. Въпреки това, Хетафе все още са на четвърта позиция, но очевидно напрежението от възможността за исторически подвиг и участие в Шампионска лига идва в повече за не до там опитните играчи на домакините. До скоро Билбао изглеждаха без такива шансове, но вече са на само четири точки от четвъртото място. Те са по-увереният отбор в момента. Прогноза 2.

Валядолид – Севиля
Испания
Час – 17:15
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Севиля е един от другите отбори, замесени в борбата за Шампионска лига. Те са на точка зад Хетафе и ще се надяват да продължат добрата си форма, която се изразява в 3 победи за последните 4 двубоя. Валядолид е от противоположната страна на класирането и с оглед нивото им на игра не е чудно, че се борят за оцеляването си. Прогноза 2.

Леванте – Хуеска
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
15-ия Леванте е домакин на 20-ия Хуеска. Класическо дерби между два борещи се за оцеляването си отбори, в което обикновено предимство има домакинът. Вярваме, че така ще бъде и сега, тъй като Хуеска все още стоят с 9 точки във всички гостувания през сезона. Прогноза 1.

Бетис – Виляреал
Испания
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Интригуващи бяха последните мачове на Бетис и Виляреал. 4 от последните 5 мача на Виляреал бяха с три или повече гола. Същата статистика важи и за всеки един от последните 4 мача на гостите, при които има дори още по-впечатляващи резултати. Последният им мач приключи 4:4, а преди това загубиха с 3:2 от Селта. Три са и поредните оувъри в преките мачове, което е още един важен довод за този залог. Прогноза 1.