Прогнози за 07.05.2019 г.

Ливърпул – Барселона
Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
Отборът на Ливърпул няма друг избор, освен да хвърли всичко в атака. Дори и като оставим настрана това обстоятелство, във всеки един мач между Ливърпул и Барселона можем да очакваме голове и това се показа от двубоя преди седмица – страхотна динамика, много положения и 3 гола. Поне толкова чакаме и довечера. Прогноза Над 2,5 гола.

Ботев Враца – Славия
България
Час – 17:15
Прогноза – Ботев Враца Равен Няма Залог
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Плейофите за Лига Европа в Първа Лига стартират днес във Враца, където местният Ботев ще се изправи срещу Славия. Славия се отпуснаха в момента, в който бе ясно, че ще бъдат първи в своята група, и направиха само 1 победа в рамките на плейофите. Те са един от фаворитите за достигане до финалния плейоф, но това отпускане може да им изиграе лоша шега срещу набралия скорост Ботев, който има 5 победи и 3 ремита в последните си 8 мача. Като гледаме играта в последните седмици, победата днес по-скоро ще отиде при домакините, отколкото при гостите. Прогноза Ботев Враца Равен Няма Залог.

Локомотив Пловдив – Етър
България
Час – 19:30
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
След като последните 6 мача между “Железничарите“ и “Болярите“ бяха тотална скука и нито един от тях нямаше повече от две попадения, ще заложим и сега за такова развитие. Прогноза Под 2,5 гола.

ВПС Вааса – ХИК Хелзинки
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Статистиката говори силно в посока на равен, след като и ВПС Вааса, и ХИК Хелзинки имат по 4 равенства и 1 загуба в последните 5 кръга. Вярно е, че в директните мачове статистиката говори друго, тъй като ХИК имат силно предимство последните години, но въпреки това оценяваме като висок шансът за успех на залога. Прогноза Х.