Международни приятелски срещи днес

Испания – Колумбия
Международен приятелски мач
Час – 22:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Испания е един от най-силните отбори в света, ако не и най-силният, и тимът на Колумбия няма как да се мери с “Ла Фурия“. Колумбия е един не лош отбор, който все пак отстъпва сериозно по класа на противника си. И като имаме предвид, че мачът ще се играе в Испания, шансовете на гостите стават все по-малки. Прогноза 1.

Италия – Уругвай
Международен приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Добър коефициент получаваме за италианците в двубоя им срещу намиращия се в слаба форма тим на Уругвай. Уругвайците са в серия от три поредни загуби, докато Италия имат пет победи и един равен в последните си шест двубоя. Прогноза 1.

Финландия – Лихтенщайн
Международен приятелски мач
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-2 ХК)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Тук няма какво да се говори за разликата в класите на двата отбора – макар и Финландия да не е сред европейските грандове, то Лихтенщайн е един от най-слабите отбори на континента, за което са доказателство и резултатите на тима. Лихтенщайн имат осем поредни загуби, в пет от които загубата бе с най-малко три попадения изоставане. Забелязват се и по-сериозни разгроми като този от Испания с 8:0. Като нещо напълно нормално ни се вижда тази вечер финландците да спечелят с поне три попадения аванс. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Беларус U21 – Сан Марино U21
Квалификации за ЕП до 21 г.
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-2 ХК)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Очакваме категоричен успех и от младежката гарнитура на Беларус срещу младежите на Сан Марино. Сан Марино е твърде малка държава, за да могат да се съберат достатъчно можещи футболисти за мъжкия отбор, а какво остава за младежкия такъв, който е ограничен от футболистите от само едно поколение. Сан Марино загуби последните си осем двубоя, а в шест от тях поражението е с три или над три гола. Отборът на Беларус е изграден от професионално занимаващи се млади футболисти и е абсолютен фаворит за мача днес. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.