Прогнози за 07.06.2018 г.

Англия – Коста Рика
Приятелски мач
Час – 22:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Дали “Трите лъва“ ще успеят да запишат убедителна победа преди Световното? Според нас да. Позитивен факт за отбора на Гарет Саутгейт е, че съставът му няма нито една загуба в контролите след края на квалификационния цикъл, въпреки че се срещна с отбори като Германия, Бразилия, Холандия и Италия. Коста Рика имаше само един мач срещу световен гранд – Испания – и той бе загубен с 0:5. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Португалия – Алжир
Приятелски мач
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Задължителна победа за Кристиано Роналдо и компания срещу отбор, който не се класира за Световното, завършвайки последен в групата си, и който в последните си две контроли допусна загуби от Капо Верде и Иран. Европейският шампион е длъжен да победи такъв съперник. Прогноза 1.

Малта U21 – Швеция U21
Квалификация за ЕП до 21 г.
Час – 18:30
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Прехвърляме се към двубой от 6-а квалификационна група за Европейското първенство до 21 г., в който Малта е домакин на Швеция. Малтийските младежи вече изгубиха всякакви шансове за класиране, а и няма как да имат такива с оглед на минималното количество класа в състава. Домакините все още нямат записана точка в шестте двубоя от началото на групата. Когато бяха гости в Швеция, те загубиха с 0:3. Шведите пък все още нямат загубен мач и се борят за първото място в групата, което няма да е учудващо, имайки предвид талантливите играчи в отбора им. Този мач е задължителен за тях. Прогнози 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.