Прогнози за 07.06.2019 г.

Чехия – България
Квалификации за Европейско Първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
България никога не е успявала да играе добре срещу Чехия, а като гости често биваме дори унижавани с разгромни резултати. Затова и специалистите не случайно определят воденият в момента от Ярослав Шилхави отбор като един от най-неудобните за българските лъвове, така че няма как да сме фаворити за този мач. Много по-силни отбори на България са се проваляли срещу Чехия, едва ли и този тим ще успее да направи нещо, въпреки че сме оптимисти за бъдещето на отбора под ръководството на дебютиращия днес Красимир Балъков. Прогноза 1.

Черна гора – Косово
Квалификации за Европейско Първенство
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
В лютото балканско дерби от нашата група между Черна гора и Косово ще наклоним везната към гостите, които нямат нито една загуба след края на квалификациите за Световното. След това те изиграха 12 мача, в които не знаят какво е поражение. Вярно е, че повечето противници не бяха от висока класа (макар и да имаме в серията мач срещу Дания), но и този отбор на Черна гора не е кой знае каква сила. Тимът успя да победи единствено Литва в своите последни 12 срещи. Прогноза двоен шанс Х2.

Дания – Ирландия
Квалификации за Европейско Първенство
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Добър коефициент за равен или победа на Ирландия, които направиха силни кампании в последните няколко квалификации за големи първенства и като цяло израстват през последното десетилетие. Ирландците започнаха с 2 победи европейската квалификационна кампания, а в последните си 7 срещи имат само 1 загуба, като в този период имат и два незагубени мача срещу Дания. Най-вече заради тях ще заложим в тяхна полза срещу “Червения динамит“. Прогноза двоен шанс Х2.

Северна Македония – Полша
Квалификации за Европейско Първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Северна Македония прави прилични игри през последните години, но качеството на отбора отстъпва значително на това на поляците, които демонстрираха класата си с победи над Латвия и Австрия в двубоите през март от квалификациите за Европейското. Прогноза 2.