Прогнози за 07.07.2017 г.

Дрогеда Юнайтед – Фин Харпс
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.70
Сигурност – 6/10
Отборът на Фин Харпс има две победи, равен и две загуби в последните си пет мача. Двубоите му от последните два кръга бяха загубени, но в тях тимът се изправи срещу едни от най-силните клубове в страната – Дъндалк и Шамрок Роувърс. Преди това гостите показаха добри игри. Домакините пък вече 10 поредни мача не могат да стигнат до победата. Смятаме, че в този момент Фин Харпс има по-голям шанс да вземе трите точки. Прогноза 2.

Голуей Юнайтед – Лимерик
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Последният в класирането Голуей направи два равни мача и пет загуби в последните си седем срещи. Лимерик пък спечели три от последните си шест двубоя и по този начин се настани в горната част на таблицата. До този момент в първенството, Лимерик имат повече спечелени точки в гостуванията си, така че едва ли домакинското предимство на Голуей ще ги притесни кой знае колко. Прогноза 2.

ИФК Мариехамн – Илвеш
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Макар в гостуванията си ИФК Мариехамн да не се представя успешно, то в домакинствата си тимът доминира над своите съперници и записа четири победи в последните пет мача на свой терен. Отборът успя и да победи Илвеш в домакинствата си от последните два сезона. Домакинското предимство, според нас, ще се окаже с най-голямо значение в този двубой. Прогноза 1.

Хафнафьордур – Викингур Олафсвик
Исландия
Час – 22:15
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.60
Сигурност – 9/10
Оувърът е изключително вероятен в този сблъсък. Домакините са на трето място в класацията на отборите с най-много голове в техните мачове в това и без това богато на попадения първенство. Средно по 3,2 гола на мач са падали в срещите на Хафнафьордур до момента, което е много висок показател. Викингур пък имат шест оувъра в последните си осем мача. Статистиката е категорична. Прогноза Над 2,5 гола.