Прогнози за 07.07.2018 г.

Швеция – Англия
Световно първенство
Час – 17:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
За всички е ясно каква ще е стратегията на Швеция в този мач – здрава дефанзивна игра с максимално малко рискове. Игра, която им помогна да запазят три сухи мрежи в четирите си мача до момента на Световното. Противникът им Англия е фаворит в мача, но те показаха, че вкарват трудно, когато срещу тях играе класен отбор. “Трите лъва“ се разписаха само по веднъж в двубоите си срещу Белгия и Колумбия. Не вярваме да видим голово шоу в този мач. Прогноза Под 2,5 гола.

Русия – Хърватия
Световно първенство
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Русия оцеляха срещу Испания, но дали ще успеят да го направят отново срещу Хърватия? “Шахматистите“ вървят повече от добре към момента, записвайки три победи в групата и преодолявайки Дания на осминафиналите. Те не само побеждават, но може да се каже, че надиграха противниците си във всеки един от мачовете. Същото обаче със сигурност не може да се каже за Русия. Те бяха разгромени от Уругвай в последния кръг на групите, а срещу Испания беше очевидно, че единственият начин да спечелят е след дузпи, както и стана. Също така, хърватите изглеждаха много по-свежи от руснаците, което е още една причина да очакваме победа за балканската страна. Прогноза 2.

Сириус – Малмьо
Швеция
Час – 14:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Шампионът Малмьо е доста неубедителен от началото на сезона, но все още нищо не е загубено, тъй като разликата до върха е напълно преодолима. За да я преодолеят, те рязко трябва да покачат нивото на играта си. Точно днес обаче дори и това няма да им е необходимо, тъй като техен съперник е последния Сириус, който спечели 2 точки в последните 10 кръга. Прогноза 2.

Трелеборгс – АИК
Швеция
Час – 20:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
АИК е единственият отбор в шведското първенство, който няма допусната загуба през сезон 2018 след 12 изиграни кръга. Това е и отборът с най-малко допуснати голове – само 9 в 12 мача. В същото време, Трелеборгс загубиха повече от половината си мачове и към момента заемат 13-ата позиция в класирането с отрицателна голова разлика. Прогноза 2.