Прогнози за 07.07.2019 г.

Бразилия – Перу
Копа Америка
Час – 22:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Големият мач за неделя е двубоят между Бразилия и Перу, който ще определи шампиона на Латинска Америка за 2019 г. Всички очакват титлата да остане при домакините и вероятно това ще се случи. Разговорът за двубоя не може да започне без да се присетим за това, че двата тима бяха в една груха и тогава Бразилия победи с 5:0. Финалите винаги са малко или много непредвидими и на финали рядко се виждат огромни разлики, но все пак смятаме, че “Селесао“ ще вдигнат трофея след поне 2 гола разлика. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Мадагаскар – ДР Конго
Купа на Африканските Нации
Час – 19:00
Прогноза – Мадагаскар да се класира
Коефициент – 2.50
Сигурност – 9/10
Мадагаскар и ДР Конго са едни от най-нискокачествените тимове на елиминациите в Купата на Африканската Нации. На хартия ДР Конго трябва да са фаворити. Те са с 20 места по-напред в класацията на ФИФА и играчите им са една идея по-добри. Практиката показва друго обаче. Мадагаскар спечели групата си със 7 точки, а големия си удар направиха в последния кръг, печелейки срещу Нигерия с 2:0. ДР Конго пък направи 2 загуби в първите 2 кръга и се класира не и без доза късмет като трети отбор в групата. Прогноза Мадагаскар да се класира.

Алжир – Гвинея
Купа на Африканските Нации
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Алжир е отборът, който се представи най-добре сред всички групи на африканското първенство. Те вкараха 6 гола и не получиха нито един. Те нямат загуба и в предишните 6 мача преди турнира. Гвинея дойде в Египет, след като бе претърпял 3 поредни загуби, а и началото на турнира не бе най-доброто, печелейки 1 точка в първите 2 кръга. Добре, че дойде мачът срещу тоталният аутсайдер Бурунди, за да спечелят една победа и тя да ги класира за 1/8-финалите, където обаче не им даваме големи шансове. Прогноза 1.

Илвеш – Сейняойен
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Илвеш е на върха на финландското първенство преди този кръг с равни точки с ХИК, въпреки че те имат цели 4 мача по-малко от шампиона на Финландия. Илвеш спечели 25 пункта от 36 възможни, което за сега е най-добрата успеваемост като коефициент. Те спечелиха всеки един от последните си 3 мача, а днес играят срещу Сейняойен, които имат 20 пункта от 13 мача, но напоследък са в много колеблива форма. Прогноза 1.