Типстър Прогноза

Спарта Ротердам – Аякс
Холандия
Час – 15:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
В първи мач за сезона, Аякс гостува на Спарта Ротердам. През миналия сезон, Аякс изпусна титлата след страхотна глупост в последния кръг, но отборът е решен през тази кампания да се реваншира пред феновете си и да стигне до първото място. Няма спор, че Аякс и ПСВ са много по-добри от всички останали отбори в Холандия. 19 точки бе разликата между Аякс и третия Фейенорд. Спарта Ротердам е новак в елита и разликата между двата отбора е наистина прекалено голяма. Прогноза 2.

Грьонинген – Фейенорд
Холандия
Час – 13:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Фейенорд не са толкова добри, колкото са Аякс, но все пак са достатъчно добри, за да завоюват третото място в елита. Фейенорд нямат нито една загуба в последните си девет мача срещу Грьонинген. Няма да бъде лесно гостуване, но смятаме, че гостите имат над 50% шанс за успех, което означава, че залог при коефициент над 2.00 е добър залог. Прогноза 2.

Андерлехт – Кортрийк
Белгия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Андерлехт спечелиха последните си три домакинства на Кортрийк с резултати 3:0, 5:1 и 2:0. Тези резултати би трябвало да са ви показали колко голямо е преимуществото на шампиона на Белгия срещу Кортрийк. Макар и малко уморени след мача си от Шампионската лига през седмицата, Андерлехт е малко вероятно да паднат пред собствените си фенове във втория кръг от първенството. Прогноза 1.

Локерен – Вестерло
Белгия
Час – 15:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 7/10
В последните 10 домакинства на Локерен срещу Вестерло, домакините имат 8 победи и 2 равенства. Домакинското предимство винаги е било много важно за Локерен и предполагаме, че ще се представят добре срещу абонатите си от Вестерло.