Прогнози за 07.08.2017 г.

Дунав – Етър
България
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Евробоецът Дунав се изправя срещу тима на Етър, който се завърна в елита след дългогодишно отсъствие. Етър направи един равен срещу дебютанта Витоша Бистрица, но загуби останалите си два мача. Дунав вече се доказа като много сериозен домакин и като цяло сравнително добър отбор за българските стандарти. Русенлии са поне над класа над Етър в момента. Прогноза 1.

Осиек – Риека
Хърватия
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Риека направи важен пробив през миналия сезон, успявайки да надделее над Динамо Загреб за първото място в първенството, а в този шампионат отборът доказва, че това не е случайно. Тимът стартира с три победи в първите три кръга, а освен това се класира и за плейофите на шампионската лига, отстранявайки Ред Бул Залцбург. Осиек се представя успешно в квалификациите за Лига Европа, но това е за сметка на мачовете в първенството, където домакините все още не могат да запишат победа. Риека има 6 поредни победи срещу Осиек, последните 3 от които с хендикап. Предимството в този мач определено е на страната на шампиона. Прогноза 2.

Юргарден – Малмьо
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Малмьо е първи в таблицата и има 6 победи и 1 равенство за последните 7 кръга. Малмьо победи третия Юргарден в началото на сезона с 3:2, фаворит е да го направи и сега. Прогноза 2.

Стромгодсет – Волеренга
Норвегия
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.50
Сигурност – 4/10
Последните два шампионатни двубоя между Стромгодсет и Волеренга приключиха без победител. В момента, Волеренга изглежда като една идея по-добрия отбор, но това се компенсира от домакинското предимство на Стромгодсет. Добър мач и добър коефициент за залог за равенство. Прогноза Х.