Прогнози за Betfair – превю за мачовете днес

Бенфика – Фенербахче
Трети квалификационен кръг на Шампионска Лига
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Бенфика срещу Фенербахче лесно може да се определи като най-голямото дерби в днешния ден. Все пак, в него ни се струва, че има изразен фаворит и това е португалският състав. Бенфика е много успешен отбор в Европа и, ако се класира за групите, той дори ще бъде поставен във втора урна при едни от най-големите тимове на Стария континент. За “Фенерите“ е цяло чудо, че въобще участват в Шампионска лига, тъй като към един момент изглеждаше доста малко вероятно да завършат на една от първите две позиции в турската Суперлига. Залогът ни е за победа на португалския вицешампион. Прогноза 1.

Малмьо – Видеотон
Трети квалификационен кръг на Шампионска Лига
Час – 20:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Въпреки успехът над Лудогорец, Видеотон не показа сериозни футболни качества и се класира за този кръг най-вече благодарение на два фактора – късмет и съдийска помощ. Третият квалификационен кръг вече изглежда като абсолютния максимум за унгарците и гостуването на шведския шампион Малмьо според нас ще завърши с неуспех за тях. Прогноза 1.

Карабах – БАТЕ Борисов
Трети квалификационен кръг на Шампионска Лига
Час – 20:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Голямо надлъгване най-вероятно ще пада в двубоя между азербайджанския и беларуския шампион. Първите двубои от втория квалификационен кръг и на двата отбора завършиха при нулеви равенства, което показва какво целят Карабах и БАТЕ в първата част на тези важни битки. Много малко вероятно е да видим днес повече от един-два гола, ако въобще има попадения. Прогноза Под 2,5 гола.

Стандарт Лиеж – Аякс
Трети квалификационен кръг на Шампионска Лига
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Малко са допирните точки между тези два клуба, като Аякс има безспорно превъзходство във всяко отношение. Вярно е, че от време на време младоците на Аякс допускат по-леки голове, но те имат убийствено бързо нападение, с което защитниците на Стандарт Лиеж трудно ще се справят. Прогноза 2.