Прогнози за 07.09.2017 г.

РоПС Рованиеми – ПС Кеми
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
РоПС Рованиеми показва добра форма, спечелвайки мачовете си в три от последните четири кръга. Те победиха дори и почти сигурния шампион ХИК Хелзинки. ПС Кеми пък имат само 2 успеха в последните 12 кръга и кривата на представянето им изглежда да върви постоянно надолу в последно време. РоПС имат и две победи в последните два директни мача с по 3:1, което допълнително ни убеждава в този залог. Прогноза 1.

Интер Турку – Илвеш
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 3.00
Сигурност – 5/10
Третият в класирането Илвеш гостува на деветия Интер Турку. Гостите навлязоха в серия от десет поредни мача без загуба и са в отлична позиция да спечелят място в Европа. Интер не се представят толкова добре и за последните осем кръга имат пет загуби. Те изглежда са по-силни далеч от дома (точките им като гост са повече от точките като домакин), така че едва ли и домакинското предимство ще ги спаси. Прогноза 1.

Ювяскюля – ФК Лахти
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Последният срещу втория се изправят в последния мач от финландското първенство за днес. Новакът Ювяскюля успя да спечели само 15 точки в 24 мача и по всичко изглежда ще се завърне във втората лига. ФК Лахти пък е в усилена битка да запази второто си място и да намери място в европейските клубни турнири (има пет отбора, които са в рамките на пет точки от тях) и ще даде всичко от себе си в този важен мач. Прогноза 2.

Осасуна – Албасете
Купа на Краля Испания
Час – 23:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
И двата отбора през този сезон ще играят в испанската Сегунда Дивисион, но разликата е, че Осасуна идват от Примера Дивисион, докато Албасете се покачиха от третото ниво на испанския футбол. Осасуна е все още по-добрият отбор от Албасете и, с подкрепата на местната публика, трябва да спечели. Прогноза 1.