Прогнози за 07.09.2020 г.

УЕФА | Лига на Нациите
Австрия - Румъния
9:45 pm
Австрия надигра Норвегия като гост преди дни с пълно превъзходство от самото начало - за първото полувреме имаха 10 удара срещу нито един за домакините. Румъния по същото време не успя да надвие Северна Ирландия, въпреки червения картон на противника в 39-ата минута. Повечето австрийски национали играят в отбори от Бундеслигата, докато румънските играчи играят предимно в първенства като Полша, Чехия и подобни. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%
УЕФА | Лига на Нациите
Нидерландия - Италия
5:00 pm
Нидерландия отбелязаха в 9 от последните си 10 мача, а “Скуадра Адзура“ - в 12 поредни. Много изгоден изглежда този залог, двата отбора едва ли ще се защитават. Прогноза Двата отбора да отбележат - Да.

Прогноза

Гол/Гол

Коефициент

1.80

Сигурност: 70%
УЕФА | Лига на Нациите
Чехия - Шотландия
9:45 pm
Чехия ще излезе с втория си отбор в този мач, което е отлична възможност за шотландците да излязат на върха в групата. Шотландците определено са по-добър отбор от “Б“ състава на домакините. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
УЕФА | Лига на Нациите
Казахстан - Беларус
5:00 pm
Беларус ще бъдат без 13 опитни играчи в този мач. Треньорът е под голямо напрежение и вероятно ще бъде уволнен при загуба, а с оглед на размириците в страната на играчите едва ли им е до футбол. Те загубиха домакинство на Албания преди три дни, а Казахстан победи като гост Литва в същия ден. Прогнозите не са добри за беларусите. Прогноза 1 Равен Няма Залог.

Прогноза

1 ДНБ

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%