Квалификация за СП

Латвия – Фарьорски острови
Квалификация за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Латвия започна кампанията с победа срещу Андора и сега им предстои мач срещу другия голям аутсайдер в групата. Фарьорските острови стартираха изненадващо с равенство срещу Унгария, но този отбор традиционно се представя много по-добре като домакин, отколкото като гост. Рядко Фарьорските острови успяват да направят достойно представяне далеч от дома и не ни се вярва днес да е едно от малкото изключения. Прогноза 1.

Унгария – Швейцария
Квалификация за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Двата отбора започнаха по много различен начин кампанията. Унгария започнаха със срамното равенство срещу Фарьорските острови, което сведе до минимум шансовете им за Световното. Швейцария продължават да впечатляват футболния свят и започнаха с победа срещу европейския шампион Португалия. Швейцарците показаха зъбите си и на Европейското, където отпаднаха на осминафинал от Полша след дузпи, без да бъдат победени в нито един от мачовете си във Франция. Гостите са на по-високо ниво и би трябвало да спечелят. Прогноза 2.

Белгия – Босна и Херцеговина
Квалификация за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Двата фаворита в група Н се изправят един срещу друг. Разбира се, единият отбор е много по-фаворит от другия. Четвъртфиналиста на Европейското Белгия има изключително класни състезатели на всеки един пост, докато противника притежава няколко играчи от световна класа, но на много постове не разполага с футболисти на достатъчно високо ниво, което прави отбора доста небалансиран. Домакините са фаворит днес и у дома не смятаме, че ще допуснат грешка. Прогноза 1.

Холандия – Беларус
Квалификация за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Головата разлика може да се окаже много важна в нашата група на Световното и заради това смятаме, че „Лалетата“ ще се опитат да спечелят с колкото се може повече голове у дома срещу Беларус. Може да се потърси дори и по-голям хендикап, но ние залагаме на -1. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.