Прогнози за международен футбол

Босна и Херцеговина – Белгия
Квалификации за Световно първенство
Час – 19:00
Прогноза – 1
Топ коефициент 2.80
Сигурност – 6/10
Белгия вече свърши своята работа в груповата фаза и ще завърши като шампион независимо от случилото се в последните два кръга. Доста по-напечен ще е мачът за босненци, които се нуждаят от успех днес, за да запазят втората позиция, на която в момента имат точка преднина пред Гърция. Макар Белгия да е по-класният национален отбор, то босненците ще бъдат мотивирани до краен предел и ще имат мощната подкрепа на публиката на своя страна. А в техния тим въобще не липсва класа с играчи като Пянич, Джеко и т.н. Прогноза 1.

Кипър – Гърция
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Едва ли и гърците ще изпуснат последния си шанс да се доберат до баражите за Световното. “Елините“ трябва задължително да спечелят оставащите си два мача срещу Кипър и Гибралтар и да се молят за грешка на Босна. Докато не вярваме, че такава грешка ще се случи, не вярваме също така и че южните ни съседи ще се пропукат в някой от оставащите им срещи. Прогноза 2.

Гибралтар – Естония
Квалификации за Световно първенство
Час – 19:00
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Тук и двата отбора не се борят за нищо, но коефициентът за победа на гостите с два гола разлика ни се струва добра възможност. Гибралтар загубиха седем от осемте си мача с два или повече гола разлика, а в гостуването си на Естония бяха разбити с 4:0. Естония няма как да се борят за някое от предните места, но в последния блок мачове на националните отбори се представиха много добре и би трябвало спокойно да надделеят над Гибралтар с поне два гола преднина. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Швеция – Люксембург
Квалификации за Световно първенство
Час – 19:00
Прогноза – Х
Коефициент – 17.00
Сигурност – 2/10
Един интересен залог от групата на България. Повече от ясно е, че шведите са абсолютни фаворити за победата, но трябва да се отбележи и това, което люксембургците направиха в последните два кръга. Първо те победиха Беларус, а след това направиха реми като гост на Франция. Те поизмъчиха доста и шведите в домакинството, завършило със само 1:0 за “Тре Конур“. При този коефициент за равенство, един малък по размер залог е напълно оправдан. Прогноза Х.