Еврофутбол прогнози

Атлетико Мадрид – Бетис
Испания
Час – 17:15
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Тежък мач предстои на фаворита Атлетико, тъй като Бетис остана непобеден в последните шест кръга на Ла Лига, успявайки да заключи вратата си в пет от мачовете. Заключена остана вратата им и при гостуването в Мадрид от април месец тази година. Атлетико вече направиха редица грешни стъпки този сезон, така че няма да е толкова учудващо, ако сбъркат и днес. Прогноза двоен шанс Х2.

Севиля – Селта
Испания
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Севиля нямаше проблеми при спечелването в последните три мача срещу Селта като домакин, въпреки че когато Селта е домакин статистиката е съвсем различна. Много впечатляваща е и статистиката на Севиля от мачовете в последните три кръга, записвайки 9 точки и вкарвайки 12 гола, включително и три във вратата Тибо Куртоа. Селта играе добре през този сезон, но не успя да спечели нито един от мачовете си след подновяването на първенството. Прогноза 1.

Валядолид – Хуеска
Испания
Час – 13:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Валядолид започна да печели, а това е лоша новина за гостите, които не успяха да превъзмогнат срамното поражение от Барселона с 8:2 и след този мач нивото на играта и резултатите им спаднаха драстично. Прогноза 1.

Валенсия – Барселона
Испания
Час – 21:45
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Валенсия е един от малкото испански отбори, с които Барселона не прави резултатни двубои. В четирите директни мача за миналия сезон, само веднъж видяхме три попадения, всички останали бяха с по един или два гола. Мачовете на Валенсия са все така нискорезултатни и през този сезон – 6 поредни мача с Под 2,5 гола, в това число и три нулеви равенства. Освен това, играта на Барселона изобщо не върви напоследък и не можем да очакваме да разпилеят противника си от атаки. Прогноза Под 2,5 гола.