Прогнози за 07.10.2019 г.

Орлеан – Ланс
Франция 2
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Ланс гостува на Орлеан в мач, след който вероятно ще излязат на втора позиция в класирането и ще имат вече серия от четири поредни победи. Класните гости навлизат във все по-добра форма, а Орлеан е отбор с 1 победа в последните 15 мача в Лига 2, като броим срещите и от миналия сезон. Тогава Ланс победи и в двата мача Орлеан с резултати 0:2 и 5:2. Прогноза 2.

Болтън – Блекпул
Англия 3
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Ако Болтън не спечели и този мач, което е много вероятно, тимът вече ще бъде в унизителната серия от 20 поредни мача без успех. Тимът играе по ужасяващ начин и не успява да победи дори и отбори от долните лиги в английските купи. Като добавим, че те започнаха сезона с наказание от 12 точки, вече изпадането им в четвъртата дивизия за втори път в цялата им история изглежда неизбежно. В същото време, Блекпул спечели 7 точки в последните 3 кръга и е сред лидерите в Лига Едно. Прогноза 2.

Оснабрюк – Арминия Билефелд
Германия 2
Час – 21:30
Прогноза – 2 ДНБ
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Арминия Билефелд мачка противниците си, когато играе като гост. Те победиха с аванс в резултата в последните си 3 гостувания. Оснабрюк взе 1 точка от последните 3 мача. На различно ниво са тези два отбора. Прогноза 2 Равен Няма Залог.

Волунтари – Киндия Търговище
Румъния
Час – 18:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Кризата в отбора на Волунтари се задълбочава и вече в шести пореден мач не могат да достигнат поне до една точка. В някои от мачовете бяха близо до точката, но в други падаха с резултати като 5:0 и 4:0. Новакът в Лига I на Румъния Чиндия започва да се аклиматизира и да печели все повече точки, а сега за първи път навлезе в серия от две поредни победи. Чиндия имат да си връщат за загубения бараж за Лига I преди началото на миналия сезон и сега, когато противникът им е в нокдаун, имат шанса да си отмъстят. Прогноза двоен шанс Х2.