Прогнози за 07.11.2016 г.

Тернана – Беневенто
Италия 2
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Тернана е отбор с много опит във втората италианска дивизия, докато за новаците в Серия Б Беневенто изживяването е нещо ново. Гостите се представят сравнително добре, а домакините може би под очакванията, заради което и коефициентът за тях е толкова висок, но да не забравяме колко важно е домакинското предимство в Серия Б. Тернана имат само една загуба у дома, а Беневенто – само една победа далеч от дома. Прогноза 1.

Ланс – Аячо
Франция 2
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Ланс спечелиха в последния кръг като гост, докато Аячо са в серия от две поредни загуби. Като цяло домакините са в доста добра форма – 4 победи в последните 6 мача. Те победиха на два пъти Аячо у дома в календарната година – последния път с 3:0, а преди това – с 2:0. Прогноза 1.

Ираклис – Платаниас
Гърция
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Отборът на Ираклис е най-слабо представящият се отбор до момента в гръцката Супер лига със само 2 спечелени точки от 7 изиграни мача. Тимът е в серия от четири поредни поражения. Платаниас също не е мега класен отбор, но все пак отборът събра актив от 9 точки и като цяло нивото им на игра е на доста по-добро ниво от това на противника. Прогноза 2.

Вюрцбургер Кикерс – Санкт Паули
Германия 2
Час – 21:15
Прогноза – 1
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Това определено не е сезона на Санкт Паули. Гостите са последни в класирането, а в последните си пет мача имат една спечелена точка – доста слаб показател за отбор, който преди не много време бе част от Бундеслигата. Противникът им е в далеч по-стабилно състояние – Вюрцбургер имат 17-точков актив и заемат достойно място в горната половина на таблицата. Прогноза 1.