Прогнози за днешните мачове

Уигън – Акрингтън
Англия ЕФЛ Трофи
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
В днешния ден няма интересни двубои и поради тази причина ще обърнем внимание на мачовете от турнира за Трофея на футболната лига в Англия, в който участват отбори от Лига 1 и Лига 2, както и младежки гарнитури на големите отбори. Започваме с мача на Уигън, който само до преди няколко години бе част от английския футболен елит, но сега е в Лига 1. Тимът най-вероятно ще се изкачи в Чемпиъншип, съдейки от играта и резултатите на тима. Те имат седем победи в последните си осем домакинства и най-вероятно ще надделеят над отбора от Лига 2 Акрингтън. Прогноза 1.

Брадфорд – Родърдам
Англия ЕФЛ Трофи
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Брадфорд започна отлично турнира с две победи от два мача, докато Родърдам стартираха с равен и загуба. Но по-големият проблем за Родърдам е слабата им игра в мачовете като гост, която не им оставя големи шансове и за този мач. Те имат четири загуби, победа и равен в последните си шест мача като гост. Третия в Лига 1 Брадфорд е по-класния тим и с помощта на публиката би трябвало да спечели този мач. Прогноза 1.

Ковънтри – УБА U23
Англия ЕФЛ Трофи
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Младежкият отбор на УБА има изиграни пет мача за последната година срещу професионални отбори и максимумът, който успя да вземе от тях, бе загуба с два гола разлика. Затова и тимът може да се определи лесно като аутсайдер срещу един от фаворитите в Лига 2 Ковънтри. Прогноза 1.

Джилингам – Рединг U23
Англия ЕФЛ Трофи
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Една идея е по-успешно представянето на младежката гарнитура на Рединг, но въпреки това ще им е страшно трудно като гост на отбора от Лига 1 Джилингам, който до момента има две победи в двата изиграни до момента кръга и е фаворита на групата. Прогноза 1.