Футболни прогнози от специалисти

ЦСКА Москва – Рома
Шампионска лига
Час – 19:55
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Въпреки че Рома не прави мечтания си старт в Италия, те се представят солидно в Група G на ШЛ, където победиха без проблеми двата си по-слаби противника – Виктория Пилзен и ЦСКА. “Вълците“ бяха категорично по-добрият отбор в мача си срещу “Армейците“ и не можем да повярваме, че може да има толкова коренна разлика само заради смяната на домакинството. Прогноза 2.

Манчестър Сити – Шахтьор Донецк
Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Истинска канонада от удари видяхме, когато Шахтьор посрещна Манчестър Сити на 23 октомври, като трите гола в този мач бяха най-малкото, което можеше да се случи, имайки предвид 38-те удара към двете врати! Очакваме тази вечер попаденията да са поне с едно повече. Прогноза Над 2,5 гола.

Лион – Хофенхайм
Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Поне четири гола виждаме и в другата среща от Група F между Лион и Хофенхайм. В мача в Германия между тях видяхме не само много удари (36), но и много голове – цели 6 попадения си отбеляза те. Това не бе случайност, а закономерност с оглед на стила на двата отбора и очакваме да се повтори поне в известна степен тази вечер. Прогноза Над 2,5 гола.

Бенфика – Аякс
Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Аякс могат да си запазят място на осминафиналите още тази вечер. Това ще бъде напълно заслужено и според нас ще се случи. Те се представят отлично до момента и с победи над АЕК и Бенфика и равенство срещу Байерн оглавяват класирането. Отличната ин форма не е само в Европа – в Холандия са в серия от 7 поредни победи. Бенфика пък падна от два посредствени португалски отбора след загубата си от Аякс на 23 октомври насам. Прогноза двоен шанс Х2.