Прогнози за 07.11.2019 г.

Клуж – Рен
Лига Европа
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.35
Сигурност – 6/10
Рен са с много малки шансове за продължат напред и има голям шанс да излязат с “Б“ отбора си в този мач, а това ще даде висока вероятност на домакините за победа и класиране в следващия кръг. Докато Рен има само 1 точка, румънците са с 6. Прогноза 1.

Краснодар – Трабзонспор
Лига Европа
Час – 19:55
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Трабзонспор също имат много малки шансове за продължаване със своята една точка. Те едва ли са искали да играят с втория си състав, но до голяма степен ще им се наложи заради много контузии, включително и на четирима редовни титуляри. Краснодар е отбор, който приема европейските турнири за по-важни от местното първенство, и без съмнение ще хвърлят всичко за победата днес. Руснаците победиха с 1:2 при визитата си на Трабзонспор. Прогноза 1.

Фейенорд – Йънг Бойс
Лига Европа
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Йънг Бойс също са с огромни проблеми с контузии преди този мач и те си проличаха в последния им мач, когато загубиха с 3:0 от Сервет. Вярно е, че швейцарците победиха Фейенорд преди две седмици, но тогава холандците играха наистина много слабо и теренът бе в ужасно състояние – два фактора, които няма да са налице днес. Домакините са с нов треньор от една седмица, след като в края на миналия месец Яп Стам бе уволнен след серия от слаби резултати, включително и загубата от Йънг Бойс. Новият треньор Дик Адвокаат започна с победа и очакваме да я повтори. Прогноза 1.

Борусия Мьонхенгладбах – Рома
Лига Европа
Час – 22:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Рома навлезе в магична форма и в последните си 3 мача победи Милан, Удинезе (с човек по-малко) и Наполи. Те все още имат контузени играчи, но по ирония на съдбата започнаха да играят по-силно с кадровите проблеми. Като цяло “Вълците“ не правят никак лош сезон и за всичките 13 мача в него имат само 1 загуба. Те се представят доста по-успешно в Лига Европа от Борусия Мьонхенгладбах (първо срещу последно място) и очакваме да не загубят. Прогноза двоен шанс Х2.