Футболни прогнози 365

Валенсия – Барселона
Купа на Краля
Час – 22:30
Прогноза – Под 0,5 гола ПП
Коефициент – 3.70
Сигурност – 5/10
И в двата мача между двата отбора през сезона не видяхме гол през първото полувреме. Днес двубоят е много важен и със сигурност и Валенсия, и Барселона няма да искат да допуснат ранен гол. Първият мач завърши с 1:0 в полза на Барселона и, ако сега “Каталунците“ вкарат гол, Валенсия ще трябва да отговорят с три попадения, за да продължат напред. Разбираемо ще бъде и желанието на Барса да не допуснат гол с оглед на преднината, която имат. Поне през първото полувреме, очакваме двата отбора да бъдат по-предпазливи. Прогноза Под 0,5 гола през първото полувреме.

Гренобъл – Страсбург
Купа на Франция
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Две нива разделят Гренобъл и Страсбург – първите са в лига Национал, а вторите – в Лига 1. Гренобъл се промъкнаха до тук, имайки късмета да не срещнат нито един отбор от Лига 1, като в миналия кръг срещнаха отбор от дори още по-ниска дивизия, когото отстраниха с дузпи. Страсбург премина през два елитни клуба в изминалите два кръга на турнира и очакваме срещу третодивизионния Гренобъл да им бъде доста по-лесно. Прогноза 2.

Адо Ден Хааг – Витес
Холандия
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Тимът на Витес спечели 10 точки в последните 4 кръга, докато последната победа на Адо Ден Хааг датира от преди точно 4 кръга. Витес на два пъти победи днешния си опонент с по 2:0 през календарната 2017 г., фаворит за трите точки ще е и днес. Прогноза 2.

Фейенорд – Грьонинген
Холандия
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
2:0, 2:0 и 5:0 завършиха последните три мача между шампиона на Холандия за миналия сезон Фейенорд и Грьонинген. Този сезон домакините не играят чак толкова добре, колкото миналия, но все пак срещу аутсайдера Грьонинген трябва да победят без затруднения. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.